fbpx
Nieuws

Mv-box detecteert muggen

In navolging van de succesvolle lancering van de CVE CO₂ ventilatiepakketten OptimaFlow, komt Itho Daalderop op 1 april met een bijzondere lancering: de CVE Optima Mozzie. Met dit nieuwe product wordt een einde gemaakt aan één van de grootste nachtelijke ergernissen in huis: muggen.

Werking

Het pakket is tot stand gekomen door meerdere bestaande technieken op innovatieve wijze aan elkaar te koppelen. Allereerst worden met de warmtesensor muggen ontdekt met een standaard maximaal gewicht van 3 gram. De CVE, de basis van dit ventilatiepakket, kan dankzij aanpassingen op de printplaat vervolgens gericht de gedetecteerde mug uit de ruimte wegzuigen. In het ventilatiekanaal wordt de mug elektrisch geladen en afgevangen door een ingebouwde collector. Deze kan worden vergeleken met een elektrische vliegenmepper. Wanneer deze collector eens per kwartaal wordt gereinigd, blijft het systeem ten minste 98 procent rendement bieden.

Garantie

De CVE Optima Mozzie heeft een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Binnen deze termijn worden het product en de onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Bij registratie van het product wordt de garantietermijn op onderdelen verlengd naar vijf jaar.

1 reactie op “Mv-box detecteert muggen

  1. Andrë schreef:

    Mooie 1 april grap

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.