fbpx
Nieuws

Nieuw design voor radiator

Dit najaar breidt binnenklimaatspecialist Jaga de Vertiga Collectie uit met de nieuwe designs Vortex en Helix. De Belgische designer Stan Maes ontwikkelde de ontwerpen van deze designradiator. Daarnaast introduceert het merk de universele handdoekhouder Mikado in diverse varianten.

De Vertiga radiator is een innovatieve designradiator voor lage watertemperaturen, die toepasbaar is bij warmtepompen en HR-ketels. De radiator is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Naast de standaard, strakke en slanke stalen mantel in mat wit, is de radiator nog in vier andere designs te krijgen.

Handdoekhouder

De natuurlijke, serene uitstraling van de nieuwe, universele handdoekhouder Mikado geeft een ruimte rust. Mikado is verkrijgbaar in twee lengtes en drie houtsoorten: esdoorn, eik of notelaar. De handdoekhouder wordt bevestigd door middel van een aluminiumbeugel aan de radiator, het badkamer-, keukenmeubel of gewoon aan de muur.

De beugel is in twee verschillende lengtes verkrijgbaar en in vier afwerkingen: satijnmat gelakt wit, geanodiseerd aluminium natuurkleur, geborsteld roestvast staal-look of chroom. Er zijn drie verschillende muurafstanden, zodat voor elke radiator de juiste keuze kan worden gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.