fbpx
Nieuws

Nieuw nummer Installatie onderweg

Op vrijdag 6 mei verschijnt het derde nummer van Installatie van dit jaar. Hierin hebben we het zowel over de gekte op de installatiemarkt (bijvoorbeeld de hoge kostprijzen) als over de materialenschaarste. Maar techniekliefhebber Harold Hofsink vertelt ook de mooie kanten van het vak.

En wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Duurzame droom

Een energieneutrale woning vol duurzame installatietechniek en een bovengemiddeld comfort. Wassink Installatie realiseerde in een bijzonder bouwteam een nieuwbouwwoning en combineerde zonthermische met bodemenergie.

VSK barst weer los

Er staat een stortvloed aan nieuwe producten te wachten. De (hybride) warmtepomp drukt een zwaar stempel op de 25e VSK. We zetten de trends, het inhoudelijke programma en een aantal noviteiten op een rijtje.

Samen sterk servicebedrijf

Voor het oog lijken het concurrenten, maar toch gaan ze samenspannen: drie installateurs starten gezamenlijk een servicebedrijf cv-ketelonderhoud en klein montagewerk bij particulieren.

Dansen op de vulkaan

De installatiebranche behaalde in 2021 opnieuw winst. Het verschil tussen de koplopers en de achterblijvers wordt wel steeds groter. Belangrijk aandachtspunt wordt het doorberekenen van de oplopende kostprijs.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.