fbpx
Nieuws

Nieuw nummer vakblad in de bus

Het zevende nummer van het vakblad Installatie en Sanitair van dit jaar ligt dinsdag 24 september in de bus. Hierin nemen we onder andere inkooporganisaties onder de loep. Zij kunnen met volume scherpe prijzen en goede condities afdwingen, maar hebben ook nog het imago van strijkstokken en ondoorzichtigheid. Dat verandert. Kennisuitwisseling, diensten en data zijn belangrijke nieuwe pijlers onder de samenwerkingsverbanden. Het mes snijdt aan vele kanten en zit vaak tussen de tanden.

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Elke druppel verantwoord

De zo goed als autarkische woning in Driemond bij Amsterdam zit barstensvol techniek. De opdrachtgevers wilden een duurzame levensloopbestendige woning. Geen drinkwateraansluiting, wél een vergister en een gelaagd warmwatervat.

Frisse bries in Amsterdams hotel

Luchtbehandeling door een dertig meter hoge waterval, warmtapwaterbereiding met warme lucht uit een zonneschoorsteen: in hotel Breeze in Amsterdam gaat alles anders. Van Delft Groep mocht de installatie verzorgen van dit spectaculaire concept, dat tot nu toe alleen op de tekentafel bewondering oogstte.

Help! Ik zoek personeel

De installatiebranche kampt met een groot tekort aan medewerkers. Jongeren mijden technische beroepen en ouderen gaan massaal met pensioen. De oplossing is niet eenvoudig, misschien wel onmogelijk. Toch geven wij enkel do’s en vooral don’ts.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op. Enkel een digitaal abonnement is nu ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.