fbpx
Nieuws

Nieuw vakblad op de mat

Komende week verschijnt weer een nieuwe Installatie en Sanitair. Wat kunt u op de deurmat verwachten?

De nieuwe voorzitter van Uneto-VNI, Doekle Terpsta, beleefde een bijzondere eerste werkdag. Installatie en Sanitair nam hem mee naar Installatie.nl-blogger en ondernemer Martijn Verspeek. Het leverde een bijzondere ontmoeting op, met verrassend genoeg veel parallellen tussen een bevlogen installateur en de nieuwe frontman van installerend Nederland.

Panda’s

Nederland maakt zich op voor de komst van twee Chinese reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Instaan Installatietechniek werd verantwoordelijk voor de installatietechniek van Pandasia, het enorme verblijf van deze bamboeverslindende dieren. Een bijzonder verhaal over de totstandkoming van dit gebouw en de klimaatvoorwaarden voor de breed uitgemeten komst van deze dieren.

Circulatiepompen

Circulatiepompen zijn vanzelfsprekendheden in de gemiddelde installatie. Toch is met name op het gebied van duurzaamheid veel te halen met nieuwe energiezuinige pompen, die beter inregelbaar en te monitoren zijn. Wat zijn de technische ontwikkelingen, en belangrijk: wat zijn mogelijke struikelblokken bij vervangingspompen in cv-toestellen?

Creatief werven

Met een klassieke advertentie kom je er niet meer. De strijd om goede monteurs is begonnen. Vakmannen zijn schaars en met een aantrekkende markt neemt de vraag naar monteurs fors toe. Wat kunt u doen om te zorgen dat u de krenten uit de pap vist, voordat een ander het doet? We geven u inspiratie.

Klik hier voor een gratis proefnummer of een voordelig (proef)abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.