fbpx
ISH 2019

Wandbekleding voor badkamerrenovatie

De toepassing van wandbekledingssystemen ziet men steeds meer in de badkamer, vooral bij deelrenovatie in de bestaande bouw. HSK heeft haar RenoDeco programma, aluminium sandwichwandpanelen van 3 mm dik, verder uitgebreid met meer moderne oppervlaktes en kleuren. Aan het bestaande palet van steen-, hout- en metaalstructuren zijn nu verdere moderne afwerkingen in natuursteen- en zandsteendecors, lichtgrijs en linnenstructuur toegevoegd. Ook bekledingen van o.m. voorwandinstallaties en baden kunnen met de nieuwe 3D hoeken stijlvol worden afgewerkt.

De toepassing van wandbekledingssystemen wordt vooral toegepast bij renovaties in de projectenmarkt: een frisse look en de gemakkelijk te reinigen, voegvrije oplossing die snel en zonder veel hak- en breekwerk is te realiseren. Met het wandbekledingssysteem RenoDeco  kunnen bijvoorbeeld lelijke of ontbrekende stukken in een mum van tijd worden bekleed.

Montage

De panelen zijn licht en kunnen worden verwerkt, gezaagd en geboord met gebruikelijk gereedschap. Ze kunnen vlak op vrijwel elke vlakke ondergrond worden aangebracht. Met behulp van de optioneel verkrijgbare montagekits of de gebruiksklare 2-componenten-vlaklijm, kunnen de decorpanelen na het afdichten van de muur, zonder problemen direct op de draagkrachtige ondergrond worden aangebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.