fbpx
Nieuws

54events, organisator van onder meer Vakbeurs Energie, lanceert ‘Industrial Heat & Power’. Een zakelijke beurs, specifiek voor professionals, betrokken bij de industriële energievoorziening en -transitie. Het evenement vindt plaats gelijktijdig en evenals de Vakbeurs Energie en de beurs Ecomobiel plaats op 9, 10 en 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Klimaatakkoord

Nederland moet in 2030 49 procent minder broeikasgassen uitstoten om aan het Klimaatakkoord te voldoen. Het aandeel dat de industrie momenteel in CO2-uitstoot voor z’n rekening neemt, bedraagt ruim 40 procent.

Reden voor 54events om ‘energie & industrie’ te promoveren. Van prominent beurssegment Energie tot de stand-alone beurs ‘Industrial Heat & Power’. Met daarin vertegenwoordigd de segmenten stoominstallaties, koel- en vriestechniek, warmtekrachtkoppelings- en elektra-installaties, aandrijftechniek en perslucht en gebouw- en procestechniek.

Thema

Net als Vakbeurs Energie dit jaar, heeft de eerste editie van Industrial Heat & Power als thema ‘Samen Werken in Transitie’. Industrial Heat & Power gaat vergezeld van een geheel zelfstandige inhoudelijke beursprogrammering, bestaande uit symposia, seminars en workshops in samenwerking met brancheverenigingen en bedrijfsleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.