fbpx
Nieuws

Digitale kennis voor installateurs

Resideo introduceert een nieuw e-learningplatform. Installateurs hebben toegang tot een uiteenlopend aanbod van gratis te volgen, compacte digitale leermodules, waar en wanneer hen dat het beste uitkomt.

.

Eenvoudig leren

Het nieuwe e-learningplatform bevat losse modules over water- en verwarmingstechnologie. Deze zijn apart van elkaar te volgen, maar ook als geheel. De leerdoelen zijn duidelijk gedefinieerd aan het begin van elke module. De informatie is eenvoudig te verwerken dankzij slim gebruik van animaties en afbeeldingen. Het geleerde komt aan het eind van een training samen in een korte toets.

Arnold Bakker, trainer bij Resideo: “Voor professionals is het niet altijd makkelijk om tijd te vinden om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Daarom willen we lesmateriaal bieden dat 24/7 toegankelijk is en wordt aangeboden in compacte, overzichtelijke delen. De introductie van dit e-learningplatform markeert een nieuwe digitale stap in hoe we onze professionele installateurs in Nederland ondersteunen. En de feedback die we hierop ontvangen, helpt ons toekomstige ontwikkelingen vorm te geven.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.