fbpx
Nieuws

Nieuwe gasmeetapparatuur op VSK

MW Instruments presenteert op de VSK twee noviteiten op het gebied van gasmeetapparatuur.

Zo is de rookgasanalysemeter FG4200 van Dräger nieuw in het assortiment. Het apparaat is aanzienlijk compacter dan andere meters en één van de kleinste en lichtste rookgasanalysemeters in de markt (258 gram). Optioneel is deze meter verkrijgbaar met ingebouwde BlueTooth-module.

De FG4200 meet rookgassen, temperatuur, gasdruk en schoorsteentrek met de grote precisie. Het instrument heeft een duidelijk kleuren-touchscreen voor een snelle en eenvoudige bediening. De geïntegreerde gebruikershandleiding geeft antwoorden en oplossingen over de werking van het apparaat in de vorm van gidsen, voorgestelde oplossingen en aanvullende informatie.

Gasdetectie

Ook de nieuwe MGS-400 gasdetectielijn van Bacharach is te zien op de stand van MW Instruments. Met deze gasdetectielijn kan een breed scala aan gassen worden gedetecteerd. Dat maakt dit instrument ideaal voor onder andere het bewaken en beveiligen van koeltechnische machinekamers, vrieshuizen, koelcellen en verwerkingsruimtes en voor klanten die gasdetectie-oplossingen willen toevoegen aan een bestaand gasdetectiesysteem.

Daarnaast komt het bedrijf nog met drie opvolgers van eerdere gasdetectieproducten. De Bacharach MGS-400 series beschikken over temperatuur gecompenseerde metingen waardoor in koelingsapplicaties valse alarmen worden verminderd en de nauwkeurigheid wordt geoptimaliseerd. Nieuw is de beschikbaarheid van een mobiele app (bluetooth-verbinding) voor het uitlezen van actuele waardes, de historie van meetwaardes en de (historie van) alarmmeldingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.