fbpx
Nieuws

Nieuwe kijk op binnenklimaat

Een prettige leefklimaat in een nieuwbouwwoning draait allang niet enkel meer om verwarming. Ventilatie en ook koeling hebben een grotere rol gekregen in goed geïsoleerde nieuwbouw. En daar zijn veel nieuwe regels en technieken voor.

In het webinar ‘Nieuwe kijk op comfortabel binnenklimaat’ op 15 april gaan technisch specialisten van Rensa en Zehnder voor je op een rijtje zetten wat de technische noviteiten zijn, om een woning zo comfortabel en energiezuinig mogelijk te maken. Daarbij is niet alleen volop aandacht voor de regelgeving rond nieuwbouwnorm BENG en de oververhittingsgrenswaarde die is vastgelegd in TOjuli.

Het webinar is na inschrijving kosteloos te volgen.
Aanmelding via deze link.

Koelen met lucht

Technisch adviseurs Jerôme Corba (Zehnder) en Matthias Stukker (Rensa) presenteren een aantal integrale oplossingen voor verwarming, ventilatie en koeling. Daarnaast wordt toelichting gegeven bij het nieuwste concept van nieuwbouwwoningen van Zehnder, waarbij met behulp van warmtepomptechniek gekoeld wordt met lucht.

Kijkers kunnen actief deelnemen aan de sessie door online vragen te stellen. Die zullen beantwoord worden door de technici van Zehnder en Rensa.

Het webinar is na inschrijving te volgen door je aan te melden via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.