fbpx
Nieuws

Nieuwe serie warmtepompboilers

Vaillant presenteert een nieuwe toekomstbestendige serie warmtepompboilers, genaamd aroSTOR. Deze aroSTOR serie met label A+ en hoge COP (> 2.5) bestaat uit vijf warmwateroplossingen met verschillende capaciteiten: wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter. Deze milieuvriendelijke boilers zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als de renovatiemarkt en kennen een hoge energie-efficiëntie voor de productie van warm water.

Het nieuwe aroSTOR assortiment biedt een breed scala aan producten om te voldoen aan de eisen van de klant op het gebied van warm water voor thuisgebruik. De boilers zijn in staat om op te warmen gedurende een laag stroomtarief. Ze hebben een boostfunctie voor snel opladen van de boiler. Met het koudemiddel R290 voldoet de aroSTOR nu al aan de komende F-gasregelgeving en draagt hiermee bij aan de huidige milieudoelstellingen.

Hoge kwaliteit

Het materiaal van de aroSTOR-lijn werd zorgvuldig uitgekozen en is daardoor voorzien van een gegarandeerde hoge kwaliteit. De tank van de 200 en 270 liter boilers is gemaakt van roestvaststaal, de wandmodellen zijn voorzien van een stalen tank met een beschermingslaag en een magnesiumanode met zeer lange levensduur.

Bovendien wordt de tank geleverd met vijf jaar garantie, de rest van de onderdelen hebben een garantie van twee jaar. Het consistente design van de aroSTOR maakt het product verder een visueel aantrekkelijk apparaat. Ongeacht de capaciteit van de warmtepomp, heeft elk product eenzelfde uitstraling.

Flexibel opstelbaar

De aroSTOR serie bestaat uit vijf verschillende capaciteiten. Hierdoor kan de eindgebruiker een goede keuze maken voor een type dat het beste bij de specifieke situatie past. De boilers met een capaciteit van 80, 100 en 150 liter zijn geschikt voor huishoudens van twee tot vier personen. De producten met 200 en 270 liter zijn zelfs geschikt voor huishoudens van vijf tot zes personen.

De producten zijn flexibel in te zetten voor verschillende situaties door de kleine diameter en het beperkte gewicht. De aroSTOR warmtepompboiler kan ook warmte gebruiken uit de ventilatielucht van een woning. De wandmodellen zijn te voorzien van een concentrisch kanaal voor aanvoer en afvoer van lucht, waardoor er slechts een muurdoorvoering noodzakelijk is. Een ander voordeel is dat er een breed scala aan apparaten en accessoires beschikbaar is van één fabrikant. De warmtepompboilers zijn PV en SG ready.

De warmtepompboilers met de capaciteit van 80, 100 en 150 liter zijn verkrijgbaar vanaf april. De boilers met een capaciteit van 200 en 270 liter vanaf september. De nieuwe serie wordt voor het eerst getoond op de BouwBeurs, die plaatsvindt van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs, Utrecht. Vaillant staat hier op stand 07.C008.

2 reacties op “Nieuwe serie warmtepompboilers

  1. Frank schreef:

    “…….De tank van de 200 en 270 liter boilers is gemaakt van ROESTVRIJSTAAL, de wandmodellen zijn voorzien van een …….”, Roestvrijstaal bestaat niet, al het staal kan roesten, “Roestvaststaal” bestaat wel, RVS genaamd, toch even terug in de schoolbanken, heren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.