fbpx
Nieuws
Nijhof Groep neemt Installatiebedrijf Eeftink over

Nijhof Groep heeft de aandelen van Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. uit Epse overgenomen. Met de overname wil Nijhof Groep zich richten op verduurzaming in de particuliere huizenmarkt.

Eefting Epse blijft als zelfstandig bedrijf opereren, met behoud van naam, medewerkers, identiteit en vestigingsplaats. Ook blijft Eefting-eigenaar Peter Smale betrokken bij het management van het bedrijf.

Particuliere markt kansrijk

Nijhof Groep bestaat uit Nijhof Installatietechniek, Willemsen Installatie en Salland Installatieservice. Het bedrijf heeft ruim honderd medewerkers. Bovendien heeft de onderneming een eigen opleidingstak, de Salland Tech Academy met een vorig jaar geopend modern opleidingscentrum. Door de overname breidt Nijhof Groep het werkgebied uit met een vestiging in Epse. “De particuliere markt biedt veel kansen”, aldus Michel Marsman van Nijhof Groep. “We zochten een bedrijf dat zijn sporen op dit werkgebied al heeft verdiend en kwaliteit en service kan waarborgen. Daarnaast is dit geografisch gezien een mooie boost voor onze Academy, gezien de nabijheid van de BBL- en BOL-opleidingen van ROC Aventus in Deventer–Apeldoorn.”

Familiebedrijf

“De wens van Nijhof Groep was een familiebedrijf met wortels in deze regio”, aldus Willem Mulder van Marktlink. “De directie vond het belangrijk dat de familiecultuur aansluit bij de huidige bedrijven. Persoonlijke aandacht, plezier en servicegerichtheid staan hierin centraal. Uiteindelijk gaf de persoonlijke klik tussen Michel en Peter de doorslag. Beide heren kennen elkaar nog van de opleiding van meer dan 25 jaar geleden.”

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is opgericht in 1973. Het familiebedrijf is actief voor zowel bedrijven als woningbouwverenigingen en particulieren. Eefting verzorgt complete installatiewerkzaamheden, waaronder de aanleg van elektrische installaties en duurzame warmtepomp- en verwarmingsinstallaties, en loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en sanitair.

Veel bedrijven in de installatiebranche zijn op overnamepad. Installatie.nl wijdde hier eerder dit artikel aan en Installatie-blogger Stefan van Maasakers schreef erover in zijn meest recente blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.