fbpx
Nieuws
Nul op de meter' woningen Rijswijk opgeleverd

De eerste 5 van in totaal 32 zogenoemde ”nul op de meter” woningen van het project De Tuinen van Sion in Rijswijk zijn opgeleverd.

 

 

Elke woning wordt uitgerust met een pomp die warmte uit de bodem haalt, een ventilatiesysteem dat reageert op de aanwezigheid van bewoners in een ruimte, een douche die warmte uit het wegspoelende water haalt en zonnepanelen die in de energiebehoefte voorzien. De energiebesparing die deze oplossingen oplevert ziet de bewoner terug in zijn energierekening. De bewoners van deze woningen kunnen daardoor rekenen op een nul op de meter.

Eerste paal

Op 3 april van dit jaar heeft minister Stef Blok de eerste paal geslagen van de eerste fase van het project De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten. Deze eengezinswoningen zijn in zeven maanden tijd door Dura Vermeer, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit project, gebouwd.

1 reactie op “Nul op de meter’ woningen Rijswijk opgeleverd

  1. Peter schreef:

    Ik zou graag een rekensommetje willen zien over de aanschafkosten en de terug verdientijd van de investering. Ook meegerekend van het onderhoud cq vervanging onderdelen over een periode van 15 jaar etc.

    mvrgr Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.