fbpx
Nieuws

Ook installaties op Dag van de Bouw

Installatiebedrijven kunnen ook inhaken op de Dag van de Bouw. Op de komende editie, die op zaterdag 20 mei 2017 gehouden wordt, doen naast bouw- en infrabedrijven ook de gespecialiseerde aannemers en installateurs mee. Deze dag worden bouwplaatsen opengesteld, en kan het publiek een kijkje nemen achter de schermen. Installateurs kunnen nu projecten hiervoor aanmelden.

Bouwend Nederland,  Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra en Uneto-VNI hebben voor de twaalfde editie de handen ineen geslagen. Op diverse locaties in het land op zaterdag 20 mei 2017 nu naast de kunde van de bouw ook het vakmanschap van bijvoorbeeld de tegelzetter en de technici in de installatiebranche te zien.

Leden van Bouwend Nederland, Uneto-VNI en Aannemersfederatie kunnen vanaf vandaag hier  projecten aanmelden die meedoen aan de Dag van de Bouw op 20 mei 2017. Op www.debouwmaakthet.nl, de projectsite van de Dag van de Bouw staan naast interessante wetenswaardigheden en nieuwtjes over de sector ook alle informatie over deze landelijke open dag.

banner-website-dvdb

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.