fbpx
Nieuws
Overijsselse installateur neemt failliete collega over

Het failliete installatiebedrijf Mulder – Lammertink uit het Twentse Enter gaat een doorstart maken onder de vlag van Morrenhof – Jansen installatiebedrijven.

 

 

Mulder–Lammertink is een gerenommeerd installatiebedrijf en past goed binnen ons bedrijf. De overname is dan ook een mooie aanvulling op ons bedrijf en zorgt voor een uitbreiding van ons klantenbestand en werkgebied”, vertelt directeur Erdy Jansen.  Met de 7 mensen van Mulder-Lammertink, het merendeel van het personeelsbestand, heeft Morrenhof – Jansen nu 160 medewerkers, verdeeld over vier vestigingen in Overijssel. Vorig jaar nam Morrenhof-Jansen al het eveneens failliete electrabedrijf Heinen uit Nijverdal over. De hoofdvestiging van Morrenhof- Jansen installatiebedrijven staat in Dalfsen. De nevenvestigingen zijn gevestigd in Vriezenveen, Gramsbergen en nu ook in Enter.

Onder eigen naam

Begin april is het familiebedrijf Mulder–Lammertink in Enter failliet verklaard. Door het faillissement werd Morrenhof – Jansen installatiebedrijven in de gelegenheid gesteld om het installatiebedrijf over te nemen. Voormalig eigenaar Christian Lammertink zegt blij te zijn met de doorstart onder eigen naam. Het bedrijf blijft gevestigd in Enter, en kan haar lopende projecten met eigen mensen voortzetten. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.