fbpx
Nieuws

Plafond WTW-unit maakt weinig geluid

Auerhaan Klimaattechniek heeft een compleet nieuwe serie plafond WTW-units geïntroduceerd. Deze Global LP units onderscheiden zich door een nieuwe opbouw met nieuwe componenten. Bij het ontwerp is vooral rekening gehouden met een laag geluidsniveau.

De Global LP serie van Lemmens is een toevoeging op het bestaande programma plafond WTW-units. Hierdoor beschikt Auerhaan nu over een uitgebreid leveringsprogramma op het gebied van plafond WTW-units. Er zijn nu veertien verschillende modellen beschikbaar met luchtcapaciteiten van 300 m3/h tot 2.900 m3/h. Zeer binnenkort worden er zelfs nog twee modellen geïntroduceerd, waardoor er plafondunits beschikbaar zijn met een luchtcapaciteit tot ca. 3.600 m3/h.

Eenvoudige montage

De servicepanelen van de Global LP plafondunits zijn gemonteerd op een glijrails, waardoor service- en onderhoudswerkzaamheden eenvoudig zijn uit te voeren. Bovendien zijn alle Global LP units voorzien van een complete plug & play regeling en worden ze geleverd met de zeer gebruiksvriendelijke TAC-Touch afstandsbediening.  

De Global LP plafond WTW-units maken onderdeel uit van de zeer uitgebreide serie GLOBAL WTW-units. Deze serie bestaat uit meer dan zestig verschillende modellen in verschillende uitvoeringen, voorzien van een Hoog Rendement platenwisselaar of voorzien van een Warmtewiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.