fbpx
Nieuws

Pomp belangrijker in waterindustrie

In de RAI van Amsterdam vindt Aquatech Amsterdam plaats. 31 oktober en van 1 tot en met 3 november is er veel aandacht voor smart water en desalination, die hun eigen gespecialiseerde paviljoen op de beursvloer hebben. Nieuw is het Pumps & Process Plaza, om bedrijven bij elkaar te brengen en nieuwe contacten te leggen.

Ontzilting

Bij het Desalination paviljoen zijn zowel technologische bedrijven als diverse EU-gefinancierde ontziltingsprojecten. In het programma staan op het AquaStage een reeks presentaties over ontzilting.

Smart water

Het Smart Water Networks paviljoen wordt mede georganiseerd door bedrijven die bijdragen aan het toenemend gebruik van data-driven technologieën in Water Utility Management. Ook hier zijn een aantal presentaties in het AquaStage programma opgenomen.

Pompen

Het nieuwe Pumps & Process Plaza behandelt het gebruik van pompen binnen de gehele watersector. Zowel voor het verplaatsen van water als in procestoepassingen als chemische dosering. Het wordt een informele open omgeving, waarin deelnemende bedrijven nieuwe zakelijke contacten kunnen leggen.

Innovaties

Een nieuw initiatief ondersteund door de Water Alliance is The Innovation Avenue. Een gangpad in het hart van het Netherlands Pavilion, met de nieuwste, meest indrukwekkende technologieën op het gebied van schoon drinkwater, slib ontwatering, algen detectiesystemen, oppervlaktewaterbehandelingen, enzovoort. Bezoekers lopen langs meer dan twintig baanbrekende innovaties, waarvan sommige al in de prijzen zijn gevallen.

De inschrijving voor bezoekers is nu geopend. Voor gratis toegang dienen bezoekers zich online te registreren op www.aquatech.com/amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.