fbpx
Nieuws

Prettige feestdagen en een fantastisch 2017!

Het redactie, verkoop en marketingteam van vakblad Installatie en Sanitair en Installatie.nl wenst u prettige feestdagen en alvast het allerbeste voor 2017!

In 2016 trok de sector weer aan, en waren er meer positieve geluiden te horen. Dat gold zeker voor de installateur die meebeweegt met nieuwe ontwikkelingen en technieken. Ook het team van Installatie en Sanitair heeft een goed jaar achter de rug, met mooie vakbladen, actueel nieuws online, en verdieping via bijvoorbeeld webinars. We kregen uitbreiding in de vorm van Thom Groot Nibbelink, zodat eindredacteur Gerrit Kobus van zijn welverdiende pensioen kon gaan genieten.

Daarnaast zien we dat onze doelgroep ons nog steeds weet te vinden, onder andere via onze nieuwsbrief en site, maar ook via social media zoals Facebook en Twitter. Ook mochten we, samen met klanten, weer een aantal goed bekeken installatiewebinars organiseren. Het komende jaar gaan we hiermee door en zullen ook wij bovenop alle nieuwe ontwikkelingen en technieken zitten.

Heeft u tips, opmerkingen of ideeën voor ons? Wij zijn bereikbaar via installatiesanitair@eisma.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.