fbpx
Nieuws

Webinar slimme warmtepomp terugkijken

Honderden belangstellenden keken afgelopen dinsdag naar het webinar over slimme regeltechnieken. Deze informatieve sessie kunnen jullie nu terugkijken.

Is de stroomprijs nu laag? Dan gaat de warmtepomp nu alvast bufferen. Flinke zon op komst? Dan kan die via het glas een woonhuis verwarmen. Slimme regeltechnieken voor warmtepompen kunnen comfortverhogend en energiebesparend werken.

Warmtepompen hebben slimme regeltechnieken. Wanneer energiemaatschappijen dynamische tarieven hanteren, kan het raadzaam zijn om bij een zo laag mogelijk tarief tapwater te verwarmen of te bufferen voor verwarming. Ook kan een warmtepomp via het internet weersvoorspellingen uitlezen, en op basis daarvan de stooklijn aan te passen. Technieken die nu al toepasbaar zijn, maar die in veel gevallen nog onbenut blijft.

In het webinar Maak je warmtepomp slimmer wordt er dieper ingegaan op regel strategieën voor de warmtepomp. Ruim 750 mensen schreven zich in voor deze kennissessie, die afgelopen week live gehouden werd. Erik Numan van NIBE Energietechniek en Frank Dimmendaal van Rensa Techniek nemen je mee in de wereld van de warmtepompregelingen. De uitzending kun je nu terugkijken..

Het webinar kun je hier na registratie kosteloos terugkijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.