fbpx
Nieuws

Sector zet in op duurzame utiliteitsbouw

Sector zet in op duurzame utiliteitsbouw

Uneto-Vni heeft vorige week samen met een groot aantal partijen van het Platform Duurzame Huisvesting een nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor 2015 ondertekend.

 

Praktische tools

Doel hiervan is de samenwerking binnen de huisvestingssector te stimuleren en hiermee de utiliteitsbouw verduurzamen. De samenwerking komt concreet tot uiting in de verschillende tools en instrumenten die de platformleden samen ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn de Greenlease Menukaart, de Menukaart prestatiecontracten en het Greenlease dashboard die in voorgaande jaren door het platform zijn ontwikkeld.

 

Alle partijen

De partijen die ondertekend hebben voor een nieuw jaar samenwerking ter bevordering van duurzaamheid in de huisvestingsketen zijn: TNO, ISSO, Rijksvastgoedbedrijf, Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Facility Management Nederland (FMN), Vastgoed Belang, de vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed (IVBN), NVTG, TVVL, Uneto-Vni en de Dutch Green Building Council (DGBC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.