fbpx
Badkamer in beeld

Stalen kraan met opvallend reliëf

Gessi komt met een nieuwe lijn van stalen kranen met opvallende reliëfs: Flessa.

Sterk en mooi

De Flessa-collectie maakt onderdeel uit van de Gessi 316-lijn, een lijn met allemaal stalen kranen. Deze zijn voortgekomen uit de zoektocht van Gessi naar een duurzaam en sterk materiaal dat ook mooi is. In de kranen komen technologie, design en vakmanschap samen. Het roestvast staal blijft onder bijna alle omstandigheden mooi, dus er is weinig onderhoud nodig.

Industrieel chic

De Flessa-collectie omvat diverse modellen: Trame, Intrecci, Cesello en Meccanica. Door de bewerkingen die aan de kranen zijn toegevoegd, krijgt het ‘koude’ staal een warme en decoratieve uitstraling. De kranen zijn er in diverse uitvoeringen, zoals geborsteld staal, geborsteld zwart staal en geborsteld koper. Ze kunnen gecombineerd worden met meerdere wastafels.

Badkamer op maat

Op de ISH afgelopen maand in Frankfurt werd al duidelijk dat er steeds meer kan in de badkamer. gepersonaliseerde douchewanden en -vloeren, badkamermeubels op maat of bijzondere kranen, de badkamer kan helemaal naar de eigen, unieke smaak worden ingericht. In het komende nummer van Installatie en Sanitair staat een artikel over alle trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.