fbpx
Nieuws

SK Tegels & Sanitair wordt Baderie

Per 1 juni wordt SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen omgebouwd tot Baderie SK. Daarmee komt de formule Baderie op 44 vestigingen en heeft het een nog betere, landelijke, dekking.

SK Tegels & Sanitair -vanaf 1 juni Baderie SK- beschikt over een 700m2 grote showroom in Friesland. Hierdoor is er ruimte een breed assortiment te presenteren voor diverse woonstijlen. Deze ruime keuze op het gebied van sanitair en tegels wordt gepresenteerd in verschillende badkameropstellingen. Zo wordt de klant geïnspireerd een eigen unieke badkamer of toilet samen te stellen, of vloertegel uit te zoeken.

Van ontwerpt tot realisatie

Uiteraard wordt de klant tijdens het ontwerp vakkundig geadviseerd en begeleid. Immers, Baderie SK heeft jarenlange kennis en ervaring in huis in het ontwerp, maar ook in de realisatie van zowel nieuwbouw als renovatie. Het bedrijf heeft een eigen team van adviseurs, installateurs, tegelzetters en monteurs.

Ombouw

Baderie SK maakte inmiddels jaren deel uit van een andere formule binnen de IGM Groep. Eigenaar Henk Jan Smids: “De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Zowel in assortiment, kwaliteit en organisatie. De formule Baderie sluit inmiddels beter aan bij wie we zijn en waar we voor staan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.