fbpx
Nieuws

Thema verwarming in vakblad

Nummer acht van het vakblad Installatie & Sanitair ligt op dinsdag 16 oktober bij u op de mat. Hierin hebben we het onder andere over slimme thermostaatkranen. Deze kunnen energie besparen en het wooncomfort verhogen. Steeds meer (ketel)fabrikanten komen met zonesystemen. Een overzicht van de opties: voor als de klant er om vraagt, of als u zelf iets leuks naar voren wilt schuiven om extra comfort en maatwerk te bieden. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Techniek in de etalage

De nieuwbouw van Nathan in Zevenaar bevat natuurlijk de eigen warmtepomptechniek. Technisch huzarenstukje is de betonvloer, waarin al het horizontale leidingwerk is verwerkt. Het gebouw wordt met een bodembron verwarmd, gekoeld én geventileerd. Een reportage over techniek die letterlijk gezien mag worden.

Installeren in een ritme

Lean bouwen is in de woningbouw niet meer weg te denken. Het scheelt tijd, faalkosten en dus ook veel frustraties. In de utiliteit is de methode nog niet doorgebroken. Het Veldhovense Arpa Learn Instituut vroeg zich af waarom niet. Wat blijkt? In de engineering zijn veel kosten te besparen.

Gezond honderd jaar worden

Het honderdjarige Installatiebedrijf Dekker uit Middenbeemster blijft gestaag doorgaan. Geen gekke dingen doen. Bijtijds de juiste keuzes maken, bijvoorbeeld rondom servicewerk en sanitairshowroom. Het credo: altijd klaar staan voor je klanten en opdrachtgevers te vriend houden. Een reportage.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.