Ga naar hoofdinhoud

Themamiddag elektronisch zakendoen

Kansen en noodzaak van elektronisch zakendoen staan centraal op de landelijke S@les ind e Bouw & Installatie-Dag, op 25 september.

 

 

De dag, bedoeld voor directie en management van bouw en installatiebedrijven, gaat over actuele en toekomstige ontwikkelingen rondom E-business op strategisch niveau, bekeken vanuit verschillende invalshoeken en toegelicht aan de hand van praktijksituaties. Deze gratis toegankelijke middag wordt georganiseerd door S@les in de Bouw, ETIM Nederland en GS1 Nederland en mede mogelijk gemaakt door Admicom, Acto en WhiteVision

 

Sprekers zijn onder meer Arjan van Wingerden (S@les in de Bouw), Jan-Paul Schop (cijfermatige onderbouwing USP Marketing Consultancy) en Jack van der Veen, over ketensamenwerking. Uneto-VNI-voorzitter Titia Siertsema houdt een presentatie over de classificatiestandaard ETIM voor de bouw- en installatiesector. Aansluitend zijn parallelsessies met businesscases. Bekijk het volledige programma hier. De website bevat alle informatie over het evenement, dat gehouden wordt op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Quatt introduceert airco op warmtepomp

Rijpende pompoen bron voor warmtepomp

Rookvrij balkon

Premium

Vernieuwde monoblock op cv-standleiding

Markplaats voor materieel

Villeroy & Boch vernieuwt projectserie Architectura