fbpx
Nieuws

Toolkit over balansventilatie

FAQ’s over balansventilatie

Er is sinds kort een Toolkit Mijnbalansventilatie beschikbaar. Het doel van dit informatiepakket is om woningcorporaties, projectontwikkelaars en installateurs te ondersteunen bij het informeren van consumenten over balansventilatie.

Voor bewoners

De inhoud van de toolkit richt zich op bewoners van huizen met een balansventilatiesysteem en potentiële kopers en huurders van woningen met zo’n systeem. Het informatiepakket is een aanvulling op de site www.mijnbalansventilatie.nl. De toolkit bestaat uit:

  • Een animatiefilm over balansventilatie.
  • Een digitale folder over waarom ventileren belangrijk is en wat de voordelen van balansventilatie zijn.
  • Beeldmateriaal. Deze afbeeldingen kan de woningcorporatie, projectontwikkelaar of installateur in zijn eigen verhaal gebruiken.

De toolkit is digitaal beschikbaar via www.mijnbalansventilatie.nl/toolkit. Het informatiepakket is een initiatief van de Kring HR Balansventilatie van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) en is door de leden van deze Kring (bestaande uit fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units) ontwikkeld.

Eisma Bouwmedia organiseerde eerder dit jaar een webinar over balansventilatie. Dit webinar is hier gratis terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.