fbpx
Nieuws
Trainingen over energiebesparing in woningen

Inventum geeft in 2015 diverse trainingen over nul-op-de-meter toepassingen en energieneutrale nieuwbouw. De training behandelt de Ecolution Ventilatiewarmtepomp en het toepassen van hybride oplossingen (gas of elektrisch) voor het verwarmen van woningen.

 

Praktijk- en rekenvoorbeelden

De training is geschikt voor adviseurs, projectleiders, technische managers van woningcorporaties en servicetechnici van installatiebedrijven. Er wordt ingegaan op de verschillen tussen natuurlijke ventilatie en balansventilatie. De energetische voordelen van natuurlijke ventilatie worden aan de hand van praktijk- en rekenvoorbeelden behandeld. De verschillen in afgiftesystemen en de toepasbaarheid met de Ecolution worden helder uitgelegd. Verder is er een inkijk in de nieuwbouw rekenmethodiek (EPC) en energie-index bij de labeling van bestaande woningen. De werking en de functionaliteiten komen uitvoerig aan bod, samen met de service en onderhoud voorschriften.

 

Aanmelden en data

De trainingen vinden plaats in het expertisecentrum van Inventum B.V. in Houten. De dag wordt afgesloten met een toets en een certificaat van bekwaamheid zodat men de Ecolution ook mag installeren. Aanmelden kan via info@inventum.com. De trainingen worden in 2015 op de volgende dagen gehouden: dinsdag 20 januari, dinsdag 17 maart, dinsdag 21 april, dinsdag 19 mei, dinsdag 23 juni, dinsdag 22 september, dinsdag 20 oktober, dinsdag 17 november, dinsdag 15 december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.