fbpx
Nieuws

Tweede editie Installatie in de bus

Vrijdag 26 maart ligt de nieuwste Installatie bij u in de bus. Hierin hebben we een goed gesprek met Stijn Otten, mede-oprichter van HeatTransformers. Hij is zelfbenoemd marktleider in hybride systemen. Hij praat over techniek, maar ook over bespaarbeloftes. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Drijvende warmtewisselaar

Het grootste drijvende duurzame kantoor komt in Rotterdam. Het zogeheten Floating office Rotterdam (FOR) wordt verwarmd en gekoeld met het oppervlaktewater uit de Rijnhaven. Hoe werkt dat?

Vakcentrum voor ventilatie

Ventilatie is door de coronacrisis alleen maar hoger op de agenda komen te staan. Opleiders Robbert Lubken (IW Nederland) en Nico van Leeuwen (ROVC) geven een rondleiding door de pas geopende ventilatielokalen in Amersfoort.

Advies en inspiratie

Kennis vergaren, je klanten meenemen. Groothandel Technische Unie opent nieuwe inspiratiecentra. Installateurs kunnen zo worden ondersteund in het concreet maken van de energietransitie. We nemen een kijkje.

Alles voor een strak proces

Breman-Zuid bracht het aantal werkgangen in elk project fors terug. Door te bimmen, te prefabriceren en samen te werken met bouwpartners en leveranciers ontstaat een geoliede installatiefabriek. Een kijkje in een imposante werkplaats.

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.