fbpx
Nieuws

Vakbeurs Energie voor de deur

Vakbeurs Energie 2023

De jaarlijkse Vakbeurs Energie in Den Bosch, onderdeel van de Nationale Energie Week, gaat binnenkort van start. Van 10 tot en met 12 oktober staan de Brabanthallen in de Brabantse hoofdstad in het teken van deze beurs én de beurzen Prefab, Industrial Heat & Power en Zero Emission Ecomobiel.

De energietransitie blijft gespreksonderwerp nummer één, de drang naar verduurzaming is groter dan ooit. Tegelijkertijd heeft de markt van duurzame techniek grote problemen om aan de vraag te voldoen, en kampen ook installatiebedrijven met capaciteitsuitdagingen. Tijdens de vakbeurs delen vrijwel alle koplopers in energiebesparing, -opwekking en -opslag hun kennis met duizenden beslissers.

Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Prefab, Zero Emission Ecomobiel en Industrial Heat & Power zijn samen goed voor zo’n 400 stands en 200 seminars en congressen.

Waterstof Innovatie Award 2023

Dit jaar onder andere weer veel aandacht voor waterstof. Alle dagen zijn er op de beursvloer in het Waterstof Paviljoen langer bestaande waterstofproducten te vinden, maar ook startups met nieuwe ideeën en producten. In dit kader is op 10 oktober de uitreiking van de Waterstof Innovatie Award.

Diezelfde dag wordt de Innovatie Energy Solution 2023 uitgereikt. Die gaat naar ‘een ‘innovatie binnen de energietransitie’. De genomineerden hiervoor zijn nog niet bekend.

Bezoekers kunnen zich hier registreren.

Het inhoudelijke programma van de beursvloer is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.