fbpx
Nieuws

Van Dorp treedt verder terug

Henk van Dorp stopt als DGA en wordt voorzitter van de Raad van Commissarissen bij Van Dorp installaties B.V. Hij neemt het voorzitterschap over van Piet Hoogendoorn, die de afgelopen negen jaar de voorzitter was.

Van Dorp trad op 1 januari 2014 al terug als Algemeen Directeur. Hij had als DGA nog wel een actieve rol binnen het bedrijf. Henk Willem erkent: “Het zal wennen worden, toezicht houden op je eigen bedrijf. Tegelijkertijd denk ik dat het een hele interessante periode wordt, waarin ik ook weer nieuwe dingen kan leren. Ik laat het bedrijf veilig en vertrouwd in handen van Chris van der Veen. Ik kijk uit naar een mooie toekomst voor ons prachtige familiebedrijf.”

Dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding van het installatiebedrijf is sinds 1 januari 2020 in handen van Algemeen Directeur Chris van der Veen. Hij bereidt het familiebedrijf voor op een toekomstige overname van de leiding door de vier zonen van Henk Willem van Dorp.

Ruim 35 jaar geleden startte Henk Willem van Dorp zijn onderneming ‘Van Dorp’ en legde de basis voor een landelijk technisch dienstverlener. Het familiebedrijf telt inmiddels twintig vestigingen en ruim 1200 medewerkers door heel Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.