fbpx
Nieuws

Wastafels: dun en kleurrijk

Keramiek wordt dunner en dunner. Nieuw op de Nederlandse markt zijn nu ook kleurrijke waskommen van dun keramiek. Luca Sanitair brengt nieuwe met de serie Shui van het Italiaanse Cielo een nieuwtje naar Nederland.

Dunner en sterker

Op dit moment pronken veel grote sanitairfabrikanten met dunne keramieksoorten. Doordat de ingrediënten van het kleimengsel worden aangepast, wordt er meer vormvrijheid gerealiseerd, zonder dat dit ten koste gaat van de hardheid van het materiaal. Hierdoor kan dit nieuwe keramiek beter de concurrentie aan met moderne composieten. Zie hier een fotoalbum over de productiewijze.

luca15 mm

De serie van Cielo is met 5 mm nagenoeg net zo dun als de nieuwe keramieklijnen van onder meer Laufen, Duravit en Villeroy & Boch. Grote plus van de Italianen is dat de kommen verkrijgbaar zijn in 16 kleuren. Luca Sanitair voert Cielo exclusief op de Nederlandse markt. Alle merken die Luca Sanitair voert in Nederland zijn alleen verkrijgbaar bij de dealers van Luca Sanitair; niet via internet.

 

De Cielo Shui waskommen zijn afgelopen week tijdens de Luca Sanitair huisshow gepresenteerd. Tijdens de huisshow zijn nog een aantal nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de kranenserie Time2020 van Bongio, nieuwe Fiore kranen en een aantal nieuwe Luca Sanitair ligbaden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.