fbpx
Nieuws

Wat doet de politiek voor installateurs?

Op 15, 16 en 17 maart gaan we naar de stembus. Wat zijn de standpunten die installateurs raken? En wat zijn die standpunten? Hoe denken de partijen bijvoorbeeld over sociale zekerheid en WW, mobiliteit, pensioen en AOW, onderwijs en duurzaamheid? Branchevereniging Techniek Nederland heeft de partijprogramma’s bekeken van negen partijen en alle belangrijke standpunten in een overzicht gezet.

Het overzicht toont de standpunten van de negen partijen die bij de laatste Provinciale Statenverkiezingen de grootste waren: VVD, PVV, CDA, D66, GroenLinks, Forum voor Democratie, SP, PvdA en ChristenUnie. De standpunten zijn per onderwerp vergeleken.

5 reacties op “Wat doet de politiek voor installateurs?

 1. Barry schreef:

  Zou graag willen weten welke partijen er tegen de aankomende onzinnige gasketel wet zijn. Want die regel gaat averechts werken en zal enkel ervoor zorgen dat veel kleine eerlijke bedrijven ermee stoppen en meer klussenbedrijven via online verkoop zoals Warmteservice ketels gaan plaatsen.

 2. Martein schreef:

  Ben benieuwd welke partij er voor gaat zorgen dat particulieren geen ketel en onderdelen meer kunnen kopen? En dat verzekeraars wél gaan meewerken aan de gasketelwet.

 3. Barry schreef:

  Dat is al lang bekend. Niemand gaat controleren en particulieren blijven gewoon de mogelijkheid houden om cv ketels online te bestellen of zelfs af te halen. Dus zoals zoveel dingen in dit land is deze hele certificering onzin. Ik wil straks wel eens zijn welke rechtbank mijn erkend diploma ongeldig gaat verklaren en een 2 daagde cursus in de plaats daarvan goed keurt ?

 4. Charlie schreef:

  We moeten als bedrijf gewoon geen zelf gekochte ketels plaatsen dan houd het snel op

 5. A schreef:

  Hetzelfde geld voor de f gassen cetificering
  Ik kan met mijn stek diploma zelf geen airco kopen
  Maar beunhazen om mij heen kunnen gewoon via achterdeur units kopen
  Kan zelfs bij het geweldige bedrijf bol.com
  En dan komt hij gewoon bij stulz duitsland vandaan
  Dus niet stemmen op de klimaat maffia
  Met elke keer nieuwe regels omtrend koeling en koudemiddel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.