fbpx
Nieuws

Wat kan BIM in de installatiebranche?

Op 30 oktober organiseert Stabiplan de Stabicad User Meeting, ook wel SUM genoemd, in het WTC in Rotterdam. Tijdens deze middag wordt er stil gestaan bij BIM-ontwikkelingen, vooruitgeblikt en wordt de nieuwste Stabicad-functionaliteit live gedemonstreerd.

Om het jaar organiseert Stabiplan het grootste BIM-event van de Benelux voor de installatiebranche. Elke editie komen er meer dan 500 bezoekers op af en ook dit jaar verwacht Stabiplan weer een volle zaal. Omdat Stabiplan sinds dit jaar over is genomen door Trimble is er dit keer veel nieuws te zien en te horen.

Programma

Tijdens een plenair programma spreken Gijs Willem Sloof (directeur Stabiplan) en Lawrence Smith (directeur Trimble MEP) over de nieuwste BIM-ontwikkelingen, de beslissende rol van up-to-date content en over de toegevoegde waarde van Trimble. Door de overname is hun productportfolio flink uitgebreid en dat heeft voor MEP engineers alleen maar voordelen. Hier wordt uitgebreid bij stilgestaan. Roger Füchs (product manager Stabiplan) licht de nieuwste Stabicad functionaliteit toe en Ruud Kats (commercieel directeur Stabiplan) demonstreert deze live. Functionaliteit waarmee engineers nóg meer productiviteit kunnen behalen en voorop kunnen blijven lopen in BIM.

Na het plenaire programma zijn er drie rondes met diverse sessies. Elke bezoeker kan op die manier de sessies bezoeken die voor hem/haar relevant zijn. Van ‘Productief met Stabicad Mechanical’ tot ‘Stabicad for Revit advanced’ en van ‘BIM voor managers’ tot ‘BIM naar de bouwplaats’ over de robots en scanners van Trimble. In elke sessie wordt gefocust op hoe u tijdwinst kunt behalen met de diverse functionaliteit of producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.