fbpx
Nieuws

Webinar Energie in Bouwproces

Webinar Energie in Bouwproces

Installatiebedrijven en adviseurs die duurzame techniek beter toe willen passen, maar worstelen met de traditionele praktijk of stroperige processen, kunnen 24 september veel kennis opdoen bij het webinar Energie in het Bouwproces.

 

 

Energiebeparing en energie-efficiency is een ambitie die nagenoeg elke opdrachtgever vandaag de dag heeft. Maar hoe gaat het in praktijk? Hoe kan in een ontwerpfase, in een uitvoeringsfase en in een exploitatiefase zo goed mogelijk met een gebouw en de installatie worden omgesprongen dat naast de opdrachtgever, ook de hele bouwketen tevreden terug kan kijken? Eisma Bouwmedia, uitgever van onder meer deze site, houdt in samenwerking met de vakbeurs Energie een praktisch Bouwwebinar.

 

Online vragen stellen

Aan de hand van drie sprekers en drie cases worden in het webinar Energie in het Bouwproces, op woensdag 24 september van 12.30 tot 13.30 deze uitdagingen besproken. Het webinar, interessant voor installateurs, adviseurs en partijen uit de bouwkolom die met duurzaamheid te maken hebben, is vanachter de pc te volgen. Enkel een voorregistratie hiervoor is voldoende. Kijkers kunnen live vragen stellen, deelnemen aan polls en informatie inzien over de behandelde projecten.

 

Drie cases

Sprekers zijn Erik Bek van E&B Engineering en Bouwbegeleiding. Hij gaat aan de hand van een voorbeeldproject in op de praktische haken en ogen aan duurzame woningrenovatie. Bek begeleidt veel woningrenovaties, en komt hierdoor veel in aanraking met traditionele én innovatieve trajecten waarmee dit gebeurt. Carl-peter Goossen van Bouwquest neemt de kijker aan de hand in zijn visie op morfologisch ontwerpen. Aan de hand van zijn ervaring met passief bouwen laat Goossen zien dat de keuze voor een (duurzame) installatie veel meer weloverwogen gemaakt kan worden, zodat in voorbereiding, uitvoering en exploitatie grote voordelen te behalen zijn. Ronald Schilt van Merosch neemt de kijker mee naar een project waarbij met behulp van industriële restwarmte een innovatieve koppeling is gemaakt van een laagtemperatuur warmtenet met warmte/koudeopslag.

 

Gratis aanmelden voor de webinars kan via deze link

 

Eerdere webinars terugkijken? Klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.