fbpx
Nieuws

Webinar over EPC 0,4

Webinar over EPC 0

Er zijn veel mogelijkheden om een EPC van 0,4 te realiseren. Maar wat zijn de beste keuzes? Tot op welke hoogte levert extra isoleren nog financieel voordeel op? En wanneer is het juist interessanter om bijvoorbeeld een extra PV-paneel te leggen?

 

Financieel voordeel met de juiste kennis

Op 2 juni worden deze en andere vragen beantwoord tijdens het webinar ‘De beste keuzes voor EPC 0,4’. In het webinar worden diverse opties besproken. Een aantal concepten voor woningen zijn opgesteld en doorgerekend door adviesbureau DGMR. Op basis van diverse kostencalculaties worden de beste en meest economische keuzes gepresenteerd, zowel voor het behalen van een EPC van 0,4 als voor een nog betere energieprestatie-ambitie. Basalt Bouwadvies zal ingaan op de gemaakte kostencalculaties voor de beste keuze in isolatiematerialen. Met de juiste keuzes blijven de kosten van EPC 0,4 binnen de perken, terwijl de woningkwaliteit toeneemt.

 

Meer informatie

Sprekers van dit webinar zijn: René van der Loos, adviseur bij DGMR, Ivo van Rooy, Solution Manager Bouw bij Saint-Gobain en Peter Horst, strategisch manager bij Basalt Bouwadvies bv. Het webinar vindt plaats op 2 juni van 12.30 tot 13.30 uur. Het webinar wordt mede mogelijk gemaakt door Saint-Gobain. Aanmelden voor dit gratis webinar kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.