fbpx
Nieuws

Webinar over hybride warmtepomp

Installateurs worden geconfronteerd met grote vraag naar hybride warmtepompen. Hoe werkt deze techniek? Hoe kun je efficiënt adviseren, ontwerpen, offreren en monteren? Hoe kun je via slimme tools toestellen online beheren? Die vragen komen aan bod in het webinar ‘De hybride breekt door‘.

De combinatie tussen cv-ketel en warmtepomp staat klaar om op grote schaal mono-cv-ketel-installaties te vervangen. Er zijn echter nog veel uitdagingen, en die liggen vooral in de montagecapaciteit en het kennisniveau in de markt.

Het webinar wordt op donderdag 5 oktober van 12.30-13.30 gehouden via Bouwwebinar.nl in samenwerking met Intergas Verwarming. Sprekers zijn technisch directeur Peter Cool en sales en trainingsverantwoordelijke Ralf Jansen.

Je kunt je via deze link kosteloos aanmelden voor deze interactieve Q&A.

Live vragen stellen

Er is technische ondersteuning om alle online vragen direct te beantwoorden. Naast de nieuwste hybride van Intergas wordt ook inzicht gegeven in de monitoringsresultaten van 120 installaties die meer dan een jaar gedraaid hebben. Er worden dus naast technische specificaties ook ervaringen en aanbevelingen gedeeld. Het webinar mikt op eigenaren, projectleiders en medewerkers van installatiebedrijven. Uiteraard is het ook interessant voor woningbouwverenigingen, bouwers, vastgoedeigenaren en toeleverende bedrijven.

1 reactie op “Webinar over hybride warmtepomp

  1. jan smit schreef:

    Vraag: gaat dit met name over de Intergas Xtend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.