Ga naar hoofdinhoud

Wie volgen ATAG en Hansgrohe op?

Met de start van de inschrijving van de VSK Awards heeft beursorganisator VNU Exhibitions het startschot gegeven voor de aanloop naar de VSK, de grootste installatievakbeurs van Nederland.

Voor de VSK Awards kunnen branchepartijen producten, diensten en projecten nomineren die uitblinken in energiebesparing, design, systeemtechniek en uitvoeringstechniek zich vanaf nu aanmelden. De inschrijving is geopend tot 4 oktober. Klik hier voor meer informatie in het dossier VSK 2014. In de brochure, hieronder te downloaden, meer informatie over voorwaarden en categorieën.

Winnaars

In 2012 won ATAG de prijs in de categorie Vuur met haar multigas-ketel, waarmee dit jaar een proefproject werd gerealiseerd. Andere winnaars van de 2012-editie waren Hansgrohe en BUVA. Het project Dolomietenlaan in Tilburg, een inzending van Brink Climate Systems, uitgevoerd door installateur Kempair, won de projectenprijs. In dit project zijn acht woningen uit de jaren zeventig zowel op bouwkundig als installatietechnisch niveau integraal aangepakt. Ecoflo van Burgerhout won in 2012 de publieksprijs. Een andere innovatie die de prijs in het verleden won, was de toen nog naamloze Hre-ketel Evita van Remeha, in 2008.

Mediapartner

Installatie en Sanitair, mediapartner van de vakbeurs VSK, maakt de VSK Awards mede mogelijk. Dit betekent dat in het vakblad extra aandacht gegeven wordt aan de prijs en de genomineerden. Hoofdredacteur Eddy Buiting neemt zitting in de jury, die wordt voorgezeten door Ed Nijpels.

Hieronder is de informatiebrochure te downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Girls Day: meer vrouwen in techniek

Volker Wessels verkoopt installateur Homij

Het kiezen van de juiste grondleiding

Waterzijdig inregelen minder vrijblijvend

Nieuwe Nederlandse thuisbatterij op komst

Energiekosten loden last voor voetbalclubs