fbpx
Nieuws

Winnaars Coole Quiz bekend gemaakt

De winnaars van de maart-editie van de Installatie Quiz zijn bekend. Ook staan de goede antwoorden van de quizvragen over airconditioning online.

In totaal deden 282 deelnemers mee aan de quiz die bestond uit vijftien technische vragen over airconditioning en koeltechniek. De opgaven en goede antwoorden vind je hier. Drie deelnemers hadden alle vragen goed.

Dit zijn de winnaars

  1. Patrick Roelandse , service monteur bij Warmerdam Noordwijkerhout. Hij wint de airconditioner van Haier die beschikbaar is gesteld door groothandel Wasco 
  2. Sjaak Frijmann, servicemonteur bij Van Dorp. Hij wint een kledingpakket dat beschikbaar is gesteld door Mascot Workwear.
  3. Guus Gorlitz, manager techniek bij Masterwatt, wint de derde prijs, een vakinformatiepakket van Installatie, met daarin een jaar lang vaktijdschrift Installatie en toegang tot Installatie.nl Premium

In ons Quiz-dossier vind je alle opgaven en antwoorden van de afgelopen edities van de Installatie Quiz terug. Wil je met je collega’s nog eens je kennis testen op het gebied van ventilatie, warmtepompen of rookgasafvoeren: dat kan hier. We komen dit voorjaar weer met een nieuwe Installatie Quiz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.