fbpx
Nieuws

Winnaars Ketel Quiz bekend

De winnaars van de Grote Ketel Quiz van Installatie.nl zijn bekend. In totaal hadden 14 van de kleine 400 deelnemers alle vragen goed. De hoofdprijzen zijn na loting toegekend.

De winnaars

Dit zijn de winnaars: Roger de Beer van De Beer Installatietechniek wint de split airconditioningsinstallatie van Nefit Bosch. De tweede prijs, een regelpakket (Nefit Bosch EasyControl en slimme radiatorknoppen) is gewonnen door Dennis Langelaan van installateur Olof Schuur uit Anna Paulowna.

De derde prijs, een Nefit Bosch EasyControl kamerthermostaat, is gewonnen door Michael Nijenhuis van Energieservice.

Het kledingpakket van Mascot Workwear gaat naar René Kuiers. Het vakinformatiepakket van Installatie en Installatie.nl is gewonnen door Jan Otters van Otters Installatietechniek. Om de negen personen die ook alles goed hadden niet met lege handen te laten staan, stelt Nefit Bosch nog negen sleutelsets ter beschikking. De winnaars krijgen allemaal persoonlijk bericht.

Lastige vragen

In totaal deden een kleine 400 mensen mee met de Grote Ketel Quiz van Installatie. Vooral de vraag over de gassamenstelling bleek een lastige. Ook vragen die voorkomen in het examen voor Vakmanschap CO bleken voor veel deelnemers lastig. Het gros van de deelnemers had tussen de 7 en 12 van de 15 vragen goed.

De juiste antwoorden van de quiz vind je op deze pagina. In ons quizdossier vind je ook de vragen en antwoorden van de eerdere editie van de online quiz: die kun je dan bijvoorbeeld nog spelen met je collega’s. Binnenkort komen we weer met een nieuwe quiz. Het thema is dan: airconditioning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.