fbpx
Nieuws

Zeven warmtepompen op een rij

Boven De Markthal in Purmerend zijn zeven luxe appartementen gerealiseerd. Een luchtwarmtepomp van Nefit voorziet alle zeven van zowel verwarming, warm water als koeling.

.

.

Vloerverwarming en zone-regeling

Knook Totaal Techniek verzorgde in de evenementenhal en de appartementen alle elektrische en watertechnische installatiewerkzaamheden. In de zeven gasloze appartementen ligt vloerverwarming, inclusief een zone-regeling. Knook koos voor de Nefit EnviLine luchtwarmtepomp vanwege eerdere goede ervaringen. In zes appartementen draait een EnviLine Tower (5 kW), in het grootste appartement een EnviLine Tower (7 kW), in combinatie met een 300 liter boiler.

Stille Monoblock buitenunits

Op het dak zijn, naast pv-panelen ook de zeven buitenunits geplaatst. De buitenunits gaan keurig op in de stijl van het dak en zijn achter een bijpassende afrastering geplaatst. De installateur heeft gekozen voor stille Monoblock buitenunits, zodat bewoners en omwonenden geen geluidshinder zullen ondervinden. De service-engineers van Nefit Bosch zorgden samen met installateur Knook voor het inregelen en een optimale energie-efficiëntie.

Voor warmtepompinstallaties die door service-engineers van Nefit Bosch inbedrijf worden gesteld, geldt de mogelijkheid van vijf jaar garantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.