Ga naar hoofdinhoud

Kom er maar eens bij

Een cv-ketel in een restaurant. Het toestel is voor het oog misschien prachtig weggewerkt in het systeemplafond en met een koofje. Maar dit is natuurlijk totaal ontoegankelijk voor het periodieke onderhoud. Knappe servicemonteur die hier zijn werk kan doen zonder de slopershamer te hanteren. De inzender heeft de eigenaar hierop gewezen.

Heeft u ook een installatiefout? Zend hem hier in.

3 reacties op “Kom er maar eens bij

  • michel

    paar schroefjes, en plafonnetje eruit. Maar ja extra werk als je 10 ketels op een dag moet doen. Benieuwd of rga bereikbaar is boven plafond

  • MarkS90

    Als je 10 kelels op een dag moet doen neem je je werk niet serieus. En je baas al helemaal niet. Maar wat er bij mij ook niet in gaat is de locatie van de ketel: onderkant minimaal 2 meter hoog. Dat betekent iedere keer een trapje mee voor onderhoud of reparatie.

  • Hans

    Het is wel te doen hoor.Maar met een hoop extra werk. Trapje halen, plaatjes plafond verwijderen, houten kistje weghalen. Ideaal is het niet. Maar wel te doen. Overigens heeft de RGA al gelekt gezien de vochtplekken in het plafond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Ventilatiesysteem in kast op de galerij

De voordelen van Mezutec waterontharders

Installatie van een overkapping met zonnepanelen als dak

Drama in kruipruimte: installatie-stagiaire (16) verongelukt

Steeds minder verpakkingen

Intergas stapt met warmtepomp Xceed door naar propaan