fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 02 – 2020

In deze editie

De tweede editie van het vakblad Installatie en Sanitair van dit jaar verschijnt op vrijdag 27 maart. Hierin blikken we terug op de afgelopen VSK. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld warmtepompen en waterstof? En wat was er verder te zien op de vakbeurs?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Groene boodschap

Met 183 energiepalen, een dak vol pv-panelen en een hoge luchtdichtheid registreert de eerste Lidl Zero in Woerden nul op de energiemeter. De koelinstallatie levert genoeg warmte voor verwarming van het gebouw. Hoe ziet een van de duurzaamste supermarkten van het land eruit?

Kant en bijna klaar

Het prefabriceren en voormonteren van installatiemateriaal is hot. Minder handelingen op de bouwplaats, effectieve werkvoorbereiding, minder afval en minder faalkosten. Maar bovenal: een ontlasting voor de monteur op de bouw. We namen een kijkje in de prefabwerkplaats van groothandel Rensa en zetten mogelijkheden op een rij.

Een eigenwijze showroom

Of je nu duurzaamheid verkoopt, tegels of badkamers. Showrooms zijn steeds minder productopstellingen, maar locaties waar ruimte is voor beleving en inspiratie. We namen een kijkje in de trots van Betting Ressing in Groenlo. Een tegelhandel die de scope uitbreidt naar de badkamer.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding