fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 3 – 2018

In deze editie

Wen er maar aan: de warmtepomp wordt de komende jaren een belangrijke verduurzamingstroef. Natuurlijk blijft de cv-ketel voorlopig nog de meest toegepaste verwarmingstechniek, maar een slimme ondernemer gaat zich in ieder geval verdiepen. In dit nummer van Installatie een aantal aanbevelingen. We hebben bovendien een mooi rijtje compacte warmtepompen opgesnord. Hoe kunt u met minimale installatieruimte en met beperkte warmtevraag een antwoord geven op de klantvraag van verduurzaming.  En projecten: wat zijn de mogelijkheden om niet langer van het aardgas afhankelijk te zijn?

Ook de laatste badkamertrends. Het middensegment is weer helemaal terug. En dat betekent dat de dure luxe nu ook voor de wat minder dikke portemonnee haalbaar wordt. Individuele badkamers, bijzondere kleurstellingen, smart home-techniek. De bomen groeien weer tot aan de hemel. Veel nieuws dus.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding