fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 4 – 2019

In deze editie

In nummer vier van vakblad Installatie en Sanitair staat de warmtepomp centraal. Zo staan er een aantal mooie voorbeelden van technieken en concepten die de volgende stap in warmtepompinnovaties moeten zetten. En, heel belangrijk voor de branche: hoe gaan we het apparaat onderhouden? Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Doos-in-doos in monument

Dankzij een doos-in-doos techniek lukt het om het monumentale Beursgebouw in de binnenstad van Leeuwarden met lage temperatuur verwarming (ltv) behaaglijk te krijgen. Een uitdaging voor installateur ITBB, waarbij de afstemming binnen het bouwteam en het ontwerp cruciaal zijn. Een Rijksmonument van het aardgas af krijgen: het kan. Een reportage.

Woning met eigen waterzuivering

Grijswatercircuits met regenwater zijn bekend. Maar met deze techniek kan elke woning haar eigen waterzuivering herbergen. Inpandige reiniging van douche/badwater zonder filters en membranen kan nu met de Hydraloop. Hoe werkt het en hoe kansrijk is deze recyclingtechniek?

Stormachtige groei

Het was de bedoeling om rustig aan te beginnen. Maar amper drie jaar na de opening heeft Badkamer Factory in Amersfoort al zeven man personeel in dienst en lonkt een tweede vestiging. Een reportage over de opleving van de badkamerbranche en de kracht van social selling.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 17,41 per maand

Direct abonneren

- Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op Installatie.nl
- Alle edities van Installatie digitaal lezen
- Alle edities van Installatie thuis ontvangen vanaf € 50,25 per maand

Direct abonneren