fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 9 – 2017

In deze editie

In deze editie is installatietechniek het thema. Het gaat over de aangescherpte voorschriften rond CLV, een warmtepompsysteem die parkeergaragelucht gebruikt en over een gasstopper van Enexis.

Zwemmen met zonnewarmte
256 PVT-panelen vormen de bron voor de warmtepompinstallatie van zwembad De Welle in Drachten. De panelen, die zowel warmte als stroom opwekken, moeten ervoor zorgen dat de gaskraan bij het zwembad straks definitief dicht kan.

Wauw-factor
Iedere ondernemer zoekt onderscheidend vermogen voor zijn doelgroep. Voor de een is dat snelheid en prijs, voor de ander zit het in techniek, niet alledaags werk en de zorg rondom de klus. Saniglobe positioneert zich als bouwer van kwaliteitsbadkamers. Een gesprek met Jeroen van Middelkoop, die al
op zijn 26e het monteurschap verruilde voor het eigendom van een sanitairshowroom.

Droomdoelen
‘Jezelf opnieuw uitvinden’ klinkt heel cliché. Maar toch zijn legio bedrijven bezig met het opnieuw positioneren van hun kennis en kunde. Niet omdat het slecht gaat, maar om klaar te zijn voor de toekomst. We nemen een kijkje bij Vink Installatie Groep in Roelofsarendveen, dat momenteel volop in zo’n proces zit. Hoe het klassieke installatiebedrijf kán veranderen.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding