fbpx
Edities

Installatie – nummer 04 – 2022

In deze editie

Op vrijdag 24 juni verschijnt het vierde nummer van Installatie van dit jaar. Dit is ook de laatste editie voor de zomervakantie. Met hierin een verhaal over vrouwen in de installatietechniek. De installatiebranche is en blijft een mannenwereld. Dat betekent dat er niettemin barrières genomen moeten worden, om ervoor te zorgen een groter aandeel meisjes en vrouwen kiest voor een carrière in de techniek.

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Flats van het gas af

Een dubbele propaanwarmtepomp op het dak of net naast de flat, enkele kleine aanpassingen in het distributiesysteem en bij de warmtapwaterbereiding en klaar ben je: 64 woningen van het gas, in één dag.

Terugblik op de VSK

De 25e VSK was een warmtepompfeest. Dat bleek uit de Award-winnaars, de productintroducties en de aangekondigde normering van cv-installaties. Komend jaar gaan er meer dan 100.000 hybride warmtepompen geproduceerd worden.

Monteursverhalen

Ze zijn rauw, puur, grappig en emotioneel: de ervaringen van 27 jaar servicemonteur van Theo van der Himst. Zijn bundel Monteursverhalen is een unieke kijk achter voordeuren in Nederland. Herkenbaar voor elke monteur.

Samen aan het stuur

Elke ochtend zitten levenspartners Tanja en Robert-Jan Loeff een uur in de auto, om samen de directie te voeren over installatie Tibo-Veen. Een gesprek over zakelijk en privé, de ambities en de voordelen van een krachtige vrouw mede aan het roer.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding