fbpx
Artikel

Een douche-wc zorgt voor meer hygiëne en een fris gevoel. Het bespaart op papier en natte doekjes, dus ontlast het milieu. Dat een douche-wc niet duur hoeft te zijn bewijst TECE met de elegante douche-wc TECEone. Bij de TECEone is de techniek bewust eenvoudig gehouden, zonder elektriciteit, dus zonder stroomkosten. Dit zorgt voor een betrouwbare werking.

Hygiënisch en fris

Persoonlijke verzorging en hygiëne worden steeds belangrijker, dit bewijst de huidige coronapandemie. Een douche-wc zorgt voor meer hygiëne en geeft een fris gevoel. Je hoeft veel minder – of zelfs helemaal niet – te vegen met wc-papier en natte doekjes. Reinigen met water is veel hygiënischer en teder voor de huid, zowel voor het onderlichaam als voor je handen. Voor mensen met een gezondheidsprobleem of irritatie in de intieme zone, brengt een douche-wc verlichting. Uit het oogpunt van zelfredzaamheid is een douche-wc ook ideaal voor ouderen, zorgbehoevenden en zwangere vrouwen.

Bespaart papier en milieu

Een douche-wc heeft positieve gevolgen voor ons milieu. Want in toiletpapier en natte doekjes zitten schadelijke stoffen die in het afvalwater terecht komen. Bovendien wordt door minder papiergebruik aanzienlijk bespaard op bomen en komen productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen.

Nooit meer verstopt

Sommige mensen verbruiken zoveel wc-papier, dat het toilet niet meer doorspoelt en verstopt raakt. Met een douche-wc wordt papiergebruik beperkt of zelfs overbodig, waardoor deze problemen worden voorkomen.

Jaarlijkse besparing

Een gemiddeld gezin van vier personen gebruikt al gauw 4 rollen toiletpapier per week, al dan niet in combinatie met natte doekjes. Bij een gemiddelde prijs van Є 3,- per pak toiletpapier, plus Є 1,- voor een pak natte doekjes, zijn de kosten per jaar circa Є 200,-. Over tien jaar genomen gaat het om een besparing van ruim Є 2000,-!

Douche-wc TECEone

Voor een gunstigste prijs krijgt men een elegante douche-wc in een tijdloos design die met vele stijlen is te combineren. De toiletpot heeft de moderne randloze (rimfree) uitvoering waarin zich door de effectieve wijze van spoelen, nauwelijks vuil en bacteriën kunnen ophopen. Deze rand is bovendien goed bereikbaar en dus makkelijker schoon te houden. Dit komt de hygiëne ten goede.

Gewoonweg betrouwbaar

De technologie van de douche-wc TECEone is minimaal. Dit is bewust gedaan voor een betrouwbare werking en een eenvoudige installatie. De douche-wc werkt intuïtief zonder een complexe afstandsbediening. De temperatuur van het water kan de gebruiker via een draaiknop instellen, de hoeveelheid met een tweede knop. De TECEone douche-wc functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Doordat men geen stroom nodig heeft, betaalt men ook geen stroomkosten.

Geen losse wc-brillen

De bevestiging van de wc-bril en het deksel is in de toiletpot meegegoten. Verschuivende wc-brillen behoren nu voorgoed tot het verleden. Bij de vormgeving van de soft close wc-bril stond naast ergonomie, eveneens hygiëne centraal. Immers, een glad oppervlak zonder smalle openingen en randen is gemakkelijker te reinigen, omdat vuil minder goed kan hechten.

Keramiek in hetzelfde design als douche-wc

Naast de douche-wc levert TECE een toilet TECEone zonder douchefunctie met hetzelfde elegante design.