fbpx
Artikel

Inschrijving VSK Awards 2014 geopend

De inschrijving voor de VSK Awards is geopend. De tweejaarlijkse prijzen voor de installatiesector worden op 3 februari 2014 op de vakbeurs VSK uitgereikt.  

Op de vakbeurs VSK in februari 2014 worden wederom de VSK Awards uitgereikt, een prijs die geadopteerd is door vakblad Installatie en Sanitair, tevens officieel mediapartner van de beurs. De inschrijving voor de tweejaarlijkse prijzen in de installatiesector is geopend via www.vsk.nl/awards.  Hier staan de beoordelingscriteria vermeld. Deze editie worden prijzen uitgereikt in vier categorieën én een publieksprijs. Onder de categorie Energiebesparing worden producten, oplossingen of diensten geschaard die een aantoonbare energiebesparing opleveren. In de categorie Design ligt de focus op het ontwerp. De categorie Systeemoplossingen herbergt innovaties die door de combinatie van verschillende functionaliteiten voor meer comfort bij de eindgebruiker zorgen. Tenslotte de categorie Installateurszaken; deze herbergt producten, diensten en oplossingen die de installatieondernemer helpen bij een efficiënte uitvoering van zijn werk en/of dienstverlening. De inschrijving sluit op 4 oktober 2013.

 

Pareltjes

Juryvoorzitter Ed Nijpels: “We zijn op zoek maar de pareltjes onder de parels. Innovatieve technologie om ons land een stap verder te helpen. De installatiebranche staat meer dan ooit in de schijnwerpers. Met dank aan het SER Energie akkoord voor duurzame groei, waar het draait om energiebesparing, schone technologie en een helder klimaatbeleid. Goed voor de economie, goed voor het klimaat en goed voor de werkgelegenheid. Groeikansen voor de markt te over, een lonkend perspectief in een tijd waarin de sector het moeilijk heeft.”

 

Hieronder is het inschrijfformulier te downloaden:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.