Prefab aansluitset voor hybride warmtepomp

Hybride warmtepompen sneller en beter aansluiten. Installateur Kemkens en technische groothandel Rensa ontwikkelden samen een universeel toepasbare aansluitset voor deze groeimarkt.

De geprefabriceerde set met appendages komt binnenkort ook in het schap van de groothandel te liggen. Elke installateur in Nederland kan het dan toepassen. Het prefab element moet uren winnen voor de monteur en er voor zorgen dat de installatie optimaal functioneert. Dat laatste reduceert voor de installateur weer het aantal retourbezoeken.

De eerste set die nu op grote schaal in het veld gaat worden toegepast, is een vrijstaande variant uitgerust met een parallel geschakeld buffervat, dat de installatie hydraulisch ontkoppelt. Hieronder lees je hoe hij ontworpen is.

Abonnees van Installatie lezen dit gratis. Een voordelig online abonnement op Installatie Premium heb je al voor €6,38 per maand

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een Premium artikel
Premium artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Installatie.

Digitaal basis

Voor slechts € 6,58 per maand sluit je al een Premium abonnement af. Zo heb je altijd toegang tot alle (verdiepende) artikelen, video’s en berichten waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding