fbpx
Blog

Een bomvolle dag voor de anchorman van het VSK Nieuwscafé, dat mede mogelijk gemaakt wordt door Installatie.nl. In zijn vlogverslag vertelt hij wat hij vandaag heeft meegmaakt. Veel innovatie vandaag, in gesprekken met installateurs, adviseurs en fabrikanten. Een vlog van zijn hand. Hier het programma voor morgen! Kom kijken.

Hier een livestream (Explorer)

Over Frans Reichardt

Frans Reichardt (54) is De Klantenluisteraar. Hij helpt ambitieuze bedrijven aan blije klanten en betere resultaten. Hij spreekt, inspireert en motiveert. In zijn vrije tijd is hij hartstochtelijk vader, zoon, vriend en supporter. Volg Frans op Twitter.

Bekijk alle berichten van Frans Reichardt

2 reacties op “Frans’ volgende VSK vlog

  1. Kornelis Jan schreef:

    Geweldige dag gehad. Veel gezien maar ook geleerd over nieuw toepassingen. Zou graag de interviews terug willen kijken omdat ik ze op de beurs niet volledig heb kunnen volgen. Komen ze hier op de site te staan?

    • Frans Reichardt schreef:

      Hallo Kornelis Jan, goed om te lezen dat jouw bezoek aan VSK 2018 de moeite waard is geweest. Van alle interviews zijn opnamen gemaakt, dus jouw vraag is zo’n gekke nog niet. Het zou me niets verbazen als het team van Installatie.nl alle gesprekken in het VSK Nieuwscafé nog online zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.