fbpx
Blog

De combinatie van een wc en bidet in één is de compacte douche-wc TECEone. In hetzelfde elegante design levert TECE bovendien het toilet TECEone. Beiden hebben standaard aansluitingen en slimme producteigenschappen die voor een eenvoudige en snelle installatie zorgen. Bovendien bieden ze veel consumentenvoordelen.

Hygiënisch en fris

Te beginnen met de TECEone douche-wc, waarmee de consument reinigt met water in plaats van wc-papier of natte doekjes. Dit is veel hygiënischer, zacht voor het onderlichaam en geeft een lekker fris gevoel.

Betrouwbaar, verlaagt footprint

De douchefunctie van de TECEone werkt geheel op waterkracht, zonder afstandsbediening, pomp of gevoelige elektronica. Daardoor gebruikt de TECEone geen dure stroom, functioneert betrouwbaar en is in vergelijking met andere merken gunstiger in prijs. Omdat er geen toiletpapier en natte doekjes worden gebruikt, komen er minder schadelijke stoffen in het afvalwater terecht. Geen verbruik van wc-papier betekent bovendien een aanzienlijke besparing van bomen. Ook komen de productie-, verpakkings- en vervoerskosten van papier te vervallen. Allemaal voordelen die een bijdrage leveren aan het verlagen van de ecologische voetprint.

Meer installatiegemak

Het TECEone toilet wordt geleverd als compleet pakket. Direct klaar voor installatie en door één man te installeren. De bevestiging van de zitting is in het keramiek meegegoten en wordt in de fabriek uitgelijnd. Hierdoor is de tijdrovende klus van het afstellen van de wc-bril verleden tijd. De meegeleverde montage set maakt de installatie nog eenvoudiger.

Altijd stabiel zitten

De ergonomisch wc-bril zorgt voor zitcomfort en is eenvoudig los te nemen voor reinigen. Dankzij de slimme bevestiging met ingezette bouten die permanent in het keramiek zijn meegegoten, is de zitting zeer stabiel.

Duurzame spoeling

Het compacte diepspoeltoilet van zowel de douche-wc als het standaard toilet is randloos (rimfree) en heeft een geïntegreerde spatbescherming. De waterbesparende duospoeltechniek zorgt ervoor dat de TECEone een duurzame keuze is. Ook de mogelijkheid tot het instellen van een kleinere volspoeling (4,5 of 6 liter) draagt bij aan een besparing van water.

Hygiënisch

Het randloze keramiek wordt effectief en krachtig uitgespoeld en de zitting kan eenvoudig worden verwijderd. Dit is hygiënischer en bespaart de gebruiker veel tijd met schoonmaken.

www.tece.com/nl

Over Thomas Mulder

Thomas Mulder is werkzaam als salesmanager bij TECE Nederland.

Bekijk alle berichten van Thomas Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.